The Cindy Shearin Group Real Estate News Manhattan, Hong Kong, Kuala Lumpur - Pensionär Hem Köper Tips

Go down

The Cindy Shearin Group Real Estate News Manhattan, Hong Kong, Kuala Lumpur - Pensionär Hem Köper Tips

Post by Admin on Thu Feb 26, 2015 7:54 pm

Många pensionärer har varit ur huset spelet i årtionden, vilket kan göra det en skrämmande upplevelse att leta efter ett nytt hem. Medan saker kan ha förändrats under de senaste decennierna, att hitta en ny plats att leva behöver inte vara en skrämmande upplevelse. Om du är pensionär och vill köpa ett nnytt hem, här är några saker att tänka på.

Varför Flytta?

De flesta människor köper ett hem som en plats att bilda familj, men när barnen har gått vidare, kan det stora tomma hem vara svårt och kostsamt att underhålla. Och för pensionärer på en fast inkomst, kan fastighetsskatt och reparationer snabbt utarma värdefulla besparingar. Medan det finns sentimentala skäl att hålla på till ett hem, kan det komma en tid när det inte längre är meningsfullt att hålla den. För många människor, kan livslängden på eget kapital de har i deras hus blivit en värdefull livlina i pension.

Det är mycket mer Opersonlig

Fastighets Spelet har förändrats mycket under de senaste decennierna. Du bör inte förvänta sig en kamratliga förhållande med en Relator eller långivare. Allt går mycket snabbare och erbjudanden ofta få gjort utan att möta ansikte mot ansikte. För många äldre köpare, är det första steget för att plocka upp telefonen och ringa en fastighetsmäklare för att hitta potentiella hem för dem. Men i dessa dagar, bör det första steget vara att kolla in ställen på nätet. Snarare än att förlita sig på en agent för att visa dig hem som du kanske gillar, har du mycket mer framgång om du gör en del av uppdragen själv genom skur online listor på webbplatser som Redfin, Zillow och Trulia. Det betyder inte att du måste göra det ensam i din sökning. Fastighetsmäklare är fortfarande en viktig del av processen: de kan hjälpa till att ställa upp visningar, förhandla det slutliga försäljningspriset och se till att hela processen går smidigt. Men det bästa sättet att hitta den perfekta hem i den digitala tidsåldern är att göra en del av arbetet själv.

Köpa Utan en långivare

Om du är ute efter att trappa ner och köpa en billigare hem, är chansen att du kommer att kunna göra en all-kontant försäljning, vilket innebär att du kommer att kunna skära långivaren ur processen helt. Utan en långivare inblandade, kan processen bli mycket snabbare, men det finns också ingen där att se till att du har gjort din due diligence på plats. Även om ingen kräver att du tar de extra stegen, bör du ändå gå igenom processen att få en bedömning, titel försäkring och hem inspektion. Ett hem är en stor investering och du inte vill äventyra att eftersom du har misslyckats med att grundligt undersöka platsen. Utan att titta in i fastigheten, kan du ta reda på efter försäljningen att du har en smula stiftelse, dålig taket eller panträtter mot hemmet.

Hyra eller äga?

Om du har ägt en hem hela ditt vuxna liv, kanske du bara anta att köpa ett mindre hem är det mest logiska steget när du ser att trappa ner. Men inköp är inte alltid det bästa alternativet för pensionärer. Visst, med eget kapital från din nuvarande bostad, kan du förhandla en all-kontant försäljning på ett mindre hus och fortfarande har pengar kvar. Men detta kanske inte är den bästa användningen av ditt kapital. Att köpa ett hem som känns bäst när du planerar att stanna där ett tag. Även med en all-kontanterbjudande, kommer den avslutande kostnader äter i ditt sparande. Så i många fall kan en hyra vara ett bättre alternativ. I en hyra, även du behöver inte oroa dig för reparationer, trädgårdsarbete och underhåll, vilket gör att du kan spendera mer tid att njuta av din pension.

Admin
Admin

Posts : 2
Join date : 2015-02-26

View user profile http://aishalipe.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum